Ze was begaan met homo's en fel gekant tegen de uitspraken van homohaatster Anita Bryant.

Ik heb in Café de Blauwe Druif, meer dan 30 jaar geleden aan een playbackshow meegedaan en dat beviel me zo goed dat ik er in door ben gegaan. Bij club Chez Nous was ik regelmatig te zien tijdens de roze maandag te Tilburg. Mijn 1e optreden in Amsterdam ( in Den Bosch trad ik al op), in het café van Manfred Lange, als Zangeres Zonder Naam werd een overweldigend succes.

Ik ging naar veel concerten van Mari Servaes, al heb het afscheidsconcert van haar in Tilburg, i.v.m. een optreden bij Manfred Langer aan mij voorbij moeten laten gaan.

 

 

Mijn eerste ontmoeting met Mari Servaes en haar man ons Sjo ontmoet in de Escape  met Manfred Lange van de IT die heeft mij ook verder beroemd gemaakt in het land. Ben ook op haar begrafenis geweest, heb ik veel moeite voor moeten doen maar het is gelukt. Zeer veelzijdig publiek van hoeren tot vrachtwagenchauffeurs en van pooiers tot artsen, alles was aanwezig. Ik heb Mari in totaal 4 keer ontmoet en was toch ieder keer weer nerveus als ik haar zag en 2 keer bij haar thuis in Stamproy geweest.

In mijn repertoire staan o.a. de nummers, Mexico, Aan de Costa del Sol en Braziliaanse nachten. Lekkere smartlappen met een lach en een traan waarbij het publiek moet janken, zo mooi moet het zijn.

Mijn lievelingsnummer is “Weet je moeder wat ik droomde”, dat is zo’n mooie tranentrekker, en "Dit is mijn leven” is ook mijn favoriet.

 

 

Ik ben een gevoelsmens, anders zou ik dit niet kunnen. Ze moeten kippenvel krijgen tijdens een optreden.

Een van mijn optreden was op een 50ste verjaardag van een terminale vrouw. Ik heb voor haar speciaal gezongen het liedje van "de Soldaat". Nadat ze was overleden, hoorde ik dat ze het zo'n geweldig optreden had gevonden. Dit is toch geweldig daar doe ik het voor. Dat ik in mijn hoedanigheid als Zangeres Zonder Naam echt iets kan en mag betekenen voor mensen.

Manfred Lange is heel belangrijk voor mij geweest en nog steeds. Hij heeft mij altijd geholpen. Bij hem heb ik een kans gekregen. Manfred hield van grote en kleine artiesten.

De dood van Manfred was ook een zware slag voor mij. Wat een fijne man was Manfred.

2024  Bossche Zangeres zonder naam   globbers joomla templates